Grote projecten

Tuinhuis, fitnesszaal of een nieuw dak gewenst? Bij ons is het ook mogelijk! Groot of klein voor ons is qualiteit het belangrijkste. Met de nodige expertise en plannen kunnen wij ervoor zorgen dat de grote projecten nauwkeurig zijn afgewerkt. Hier nog een aantal opsommingen van projecten die wat meer tijd in nemen maar waar wij ook onze kennis in hebben.

-Dakwerken

-Keukens

-Inbouwkasten

-Carports

-Tuinhuizen

-Ramen en deuren


Onze gerealiseerde projecten

 

Project spinning (VISION21 Roeselare)

Voor Vision 21 gingen we op zoek naar een unieke, grote alsook een moderne zaal die iedereen een sportieve feeling kan geven. 

Plannen

We begonnen samen met het bespreken van het project, na lang overleg hadden we een idee en we gingen aan de slag met het digitaliseren van ons idee.

 

(klik op het VISION21 logo voor meer informatie over de sportvereniging)

 


Project overdekte bar

Wegens het groeiende spel 'padel' had VISION21 ons gevraagd een overdekte terras te maken.

Volgens de visie van de klant gingen we aan de slag met het maken van deze bar.

Plannen

Onze ideeën matchte direct waardoor we snel aan de slag konden, na afmeten en bepalen welk materiaal we gingen gebruiken ging ik direct aan de slag


Project padelbar

Voor de padel binnenvelden hebben we ook een bar gemaakt die paalt aan de velden zelf. Dit project zorgt ervoor dat spelers kunnen genieten van een consumptie tijdens hun spel.

Plannen

Dit project was direct duidelijk een top plan. Na het vinden van een perfecte plaats gingen we aan de slag met het ontwerpen en maken van deze mooie, moderne bar.